top of page
De film
01

OVER ONS

"Onze betaalbare CNC-technologie biedt heavy-duty prestaties en superieur vakmanschap, zonder fouten die vaak voorkomen bij handmatige productie.

Dankzij de compacte opbouw en lage overheadkosten (met minder inzet van personeel), kunt u profiteren van verhoogde productie en flexibele inzetbaarheid.

Met 15 jaar ervaring in de sector bieden wij u de beste ondersteuning.

 

Door de productieprocessen zelf in handen te houden met behulp van onze CNC-machines kunt u zeer snel schakelen en de productietijd verminderen. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en een verbeterde efficiëntie."

Geautomatiseerd voor de toekomst

RIVAcnc

De feiten
02

REFERENTIES

Hier vind je een korte samenvatting

van enkele van onze klanten.:

GLOBAL FAIR & CONSTRUCT
YDK Project Managment
Arthur Pieters Podologie
DEEGE BVBA
Hout Met Naam Den Bosch
VR Fitness & Techniek
POLY Creation
Facilitias bvba 
kteg.png
De missie
IMG_3024.JPG
03

DE MISSIE

De wereld een beetje meer geautomatiseerd maken.​

We zijn de koning(inn)en van precisie en efficiëntie! Onze missie is om onze klanten de beste CNC-machines en automatisatie-oplossingen te bieden die er zijn. We zijn gek op ons werk en doen het met een glimlach, terwijl we de wereld een beetje meer geautomatiseerd maken. Dus als u onze hulp nodig heeft bij het bewerken van materialen, bel ons dan. We zullen u helpen uw productiviteit te verhogen en uw kosten te verlagen - en wie weet, misschien lachen we zelfs om een grapje terwijl we bezig zijn!

"Ben je klaar om jouw ultieme beestmodus te ontketenen en jouw productie naar een hoger niveau te tillen?

Onze machine is ontworpen voor maximale duurzaamheid en continue productie. Met ons superieure subtractieve productieproces worden precisie en efficiëntie naar het uiterste niveau gebracht.

Sluit je aan bij de elite en laat de concurrentie achter je. Ontketen jouw ultieme potentieel en domineer met ons."

We're not the rest, we try to be the best

bottom of page